Om Hamilton Horse

Hamilton Horse drivs av Charlotte (Lotta) Hamilton, en tävlingsryttare med internationella meriter. Lotta är C-tränare i dressyr och Msv B-domare, tvåstjärnig internationell fälttävlansdomare, ordförande i Skånes Ridsportförbunds dressyrkommitté, uppfödare av svenska ridponnier och passionerat intresserad av hästar och deras utveckling.

Verksamheten bedrivs på Torreberga Gård, en av Sveriges bäst belägna ridcenter placerad i utkanten av Staffanstorp längs väg 108. Torreberga Gård är en jordbruksgård från 1800-talet med härliga byggnader och bjuder på en fantastisk utsikt över Torreberga ängar. Här bor Lotta med sin man Eric, sina två barn Malcolm och Alexia och hunden Cobra.

Hamilton Horse är komplett ridanläggning med gamla anor. Nytt luftigt stall, vackert inramad uteridbana, ljust vackert ridhus med internationella mått. Bekvämt boende, stora beteshagar, rasthagar och härlig ridterräng erbjuds; allt vad den kräsne tävlingsryttaren/hästägaren efterfrågar för att kunna utveckla sig och sin häst. Med behagligt avstånd till mesta.